Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

zwangerschapsfotografie + Denice

Denice ken ik eigenlijk al sinds de middelbare school, we zaten bij elkaar op school maar niet in de zelfde klas. Echt spreken met elkaar deden we dus ook niet, maar elkaar gedag zeggen natuurlijk wel. Denice zag ik na de middelbare school nog geregeld in de stad en dan konden we een praatje met elkaar te maken, pas toen kwamen we erachter dat Suus (mijn vriendin) Denice ook al heel lang kent en als kind altijd patat en frikadellen op zondag bij haar moeder kwam eten. Geweldige tijden voor haar haha…  ze praat er nu nog over! Het was dan ook vanzelfsprekend dat terwijl ik hun super mooie zwangerschapsfoto’s kwam maken, Suus ondertussen oude herinneringen over hun kindertijd op konden halen met Denice en haar moeder.

In Mei verwachten Denice en haar vriend hun eerste kindje en ik vind het natuurlijk ontzettend leuk dat ik hun newborn foto’s mag maken voor op het geboortekaartje!

Wordt vervolgt …..

Fijn weekend allemaal!