Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Portretfotografie- Romy+Tony+Demi

Een aantal weken geleden was mij gevraagd of ik 3 tieners op de foto wou zetten. Romy was 13 geworden en kreeg als cadeautje een fotoshoot met haar vriendje Tony en beste vriendinnetje Demi. Ontzettend leuk, ik had meteen een beeld van 3 piepjonge kinderen die het waarschijnlijk heel eng vonden en nog nooit op de foto waren gezet. Hoe naïef kon ik zijn! Alhoewel Romy pas 13 was geworden zou ik haar nooit 13 hebben gegeven, eerder 15 of 16 jaar.  Van mezelf kan ik me herinneren dat ik toch heel anders 13 jaar was dan deze tieners, volgens mij speelde ik zelf nog met barbies! Na ja misschien is dat wellicht een ietsje pietsje overdreven maar het verbaasde me wel. Ik moest toch gelijk wel even schakelen naar een iets meer volwassene aanpak. Romy zit nu in de eerste klas van de middelbare school en dan veranderd er volgens mij ontzettend veel  tegenwoordig. Wil je niet als brugpieper gezien worden (wat ik natuurlijk absoluut was met mijn grote kipling rugtas) moet je gelijk volwassen worden en ineens bezig zijn met make-up, mode en hoe ze wel of niet populair kunnen zijn. Ik vond het dus super om deze periode in hun leven te mogen fotograferen en wat waren ze allemaal fotogeniek! Voor de shoot waren we een paar uurtjes de wijk ingetrokken waar ze zelf heel vaak kwamen en met vrienden afspraken en heb ik wat foto’s gemaakt terwijl zij lekker hun ding deden.  Jongens bedankt voor jullie vertrouwen! Hopelijk vinden jullie de foto’s leuk!

Demi, Romy & Tony

Romy & Demi kennen elkaar al sinds dat ze klein zijn en weten alles van elkaar. Meiden zorg dat jullie elkaar niet uit het oog verliezen in de aankomende chaotische jaren van het puber zijn!
Als jullie die periode overleven kun je een levenslange vriendschap opbouwen!

Een potentiële modellen carrière?

Tony vond het maar niks dat zijn prille liefde hoge pumps aantrok, zo was ze langer dan hem en dat is niet natuurlijk niet goed voor het ego!