Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Babyfotografie Almere Maastricht – Finnley

Finnley is een ontzettend klein manneke en ik vond het geweldig om zijn eerste fotoreportage te maken. Het viel me gelijk op dat hij zo ontzettend klein was. Ik heb weleens grotere kleintjes gezien voor een newborn sessie (een newborn sessie doe ik voor kleintjes jonger dan 21 dagen) en Finnley was inmiddels al 5 weken. Het grootste verschil tussen foto’s maken van newborn baby’s en baby’s ouder dan 3 weken is dat ze meestal veel meer wakker zijn na 21 dagen en dat ze tot 21 dagen het minst last hebben van babyacne. Hoe hard mama haar best deed, Finnley was niet in slaap te krijgen haha… hij vond het veel te interessant  wat er allemaal om hem heen gebeurde.  Grote zus Danjela was ook aanwezig en natuurlijk hebben we ook wat foto’s van haar gemaakt op haar kamertje. Wat me opviel was de prachtige prinsessenjurk. Danjela vertelde dat ze hem heeeeeeeel erg mooi vond maar dat ze die vandaag niet aanmocht op de foto van mama.  Uiteindelijk heeft ze toch in een onbewaakt momentje haar prinsessenjurk aangetrokken hahaha.

Suzanne bedankt dat jullie dit als uniek kraamcadeautje aan Lindsay en Finnley hebben gegeven!  Ze zullen er hun hele leven plezier aan blijven houden!

Wat een mooie meid!

5 weken oud en kijk eens hoe sterk zijn nekspieren al zijn! Dat beloofd wat!

Schattige babybillen!

Fijne moederdag allemaal!