Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Zwangerschapsfotografie – Clazien + Joost

Een paar maanden terug kreeg ik een mailtje van Clazien en Joost met de vraag of ik ook dikke-buik-fotootjes maakte. Natuurlijk doe ik dat, met alle liefde. Buikfotografie vind ik ontzettend mooi en puur om vast te leggen. Clazien en Joost trouwde 2 jaar geleden in Berg en Dal in Baarn, vlakbij kasteel groeneveld en ik was hun bruidsfotograaf die dag. Ik vond het natuurlijk ontzettend leuk dat ze ook hun zwangerschapsfoto’s door mij vast wilden laten leggen. De zwangerschap zit hun alleen niet echt mee en Clazien zit al een tijdje verplicht thuis door bekkenklachten en harde buiken. En dat valt niet mee als je pas 7 maanden zwanger bent.  Echt genoten van de zwangerschap hebben ze nog niet, en ik denk dat ze ontzettend blij zijn als ze hun kleine mini-ikke in de armen kunnen sluiten.

Bedankt dat ik dit speciale moment voor jullie heb kunnen vastleggen!