Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Newborn fotografie + Riley

Een tijdje geleden heb ik Denice haar zwangerschap gefotografeerd, ik kende Denice nog van vroeger en ik vond het dus ontzettend leuk dat ze mij had gevraagd om dit voor haar te mogen maken van haar zwangerschap. En nu Riley eindelijk met zijn voetjes op deze wereld is gekomen, was het eigenlijk niet meer dan logisch dat hij twee weken na zijn geboorte gelijk zijn eerste fotoshoot kreeg.  Wat een heeeeeerlijk kind! Een geboren fotomodel haha, hij bleef de eerste helft van de shoot lekker doorslapen maar daarna was hij echt wakker en lag hij met die grote kijkers de kamer rond te kijken om te zien wie die vreemde mevrouw met dat rare klikkende ding was. Heel verwarrend dat begrijp ik.

Enjoy!

Op de zwangerschapsfoto’s van Denice te bekijken, klik hier!

Fijne donderdag allemaal!