Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Familieportret + studio Almere Maastricht

Ik moet me eigenlijk diep schamen, ik heb al zoooooo lang geen blog meer gepost. Ik ben er heerlijk een maandje tussen uit geweest om onder andere lekker op vakantie te gaan naar Barcelona en Polen en flink te klussen aan mijn nieuwe huis en studio in Maastricht.

Maar ik ben weer helemaal terug en deze aankomende weken ga ik weer veel bruiloften, portretten e.d. bloggen. Dus check regelmatig mijn website voor nieuwe leuke, grappige. interessante, leerzame en mooie blogs.
Terug naar deze blog, ik had het genoegen om deze geweldige gezinnen te fotograferen in de studio in Almere
Ik doe niet veel studio werk omdat ik familiefoto’s op locatie eigenlijk NOG leuker vind, maar als ik het doe dan doe ik het anders!

schattige Fenne

miss ballet Lara

creatieve Elise

stoere Jan

 

Bettina & Maurits

Eus & Helma

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

De familie Peters & Familie Zeinstra (super bedankt voor al jullie spontaniteit en gezelligheid!!)