Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Zwangerschapsfoto + Henneke & Dennis

Toen ik van Henneke hoorde dat ze weer zwanger was, was ik echt ontzettend blij voor haar en Dennis. Samen met haar vriend hebben ze al een super (eigen)wijze dochter van 2 en een half jaar en wonen ze in een leuke eengezinswoning in Almere. Henneke ken ik al sinds de middelbare school, toen we nog druk bezig waren met lol maken, geiten bekappen en koeien te scheren. Het is zo een rare gewaarwording dat we inmiddels 10 jaar verder zijn en onze levens zo drastisch zijn veranderd. Ik ben ergens ook wel blij dat het zo drastisch veranderd is hoor, anders had ik nu op een boerenbedrijf gewerkt en had ik nog steeds mijn blauwe overal en mijn gele kaplaarzen aan hahaha. Een positieve verandering dus, zowel voor mij als voor Henneke. Al had ik nooit van haar verwacht dat ze als eerste van de 4 musketiers van het groenhorst college in Lelystad zou beginnen met het stichten van een gezinnetje, zij was absoluut de stoerste met de grootste mond en nu is ze een lieve mama met het geduld van een olifant voor de kleine Sanne-Lynn die hun leven op z’n kop heeft gezet. Voor Sanne-Lynn is een zusje krijgen in iedergeval heel spannend. Inmiddels heeft de kleine Evi zich al (iets te vroeg) aangekondigt en is het nu een gezinnetje van 4! Nog gefeliciteerd met de kleine en super bedankt dat ik jullie fotosessie heb mogen verzorgen!

mijn favoriet!

“er zit een baby in mama haar buik, zit er ook een baby bij Sanne -Lynn?”

Sanne-Lynn je bent een schatje !