Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

101 in 1001 + 26 fotowedstrijd

Ik ben zo ongelooflijk trots op mezelf, zoals meerdere misschien al weten was ik genomineerd voor de bruidsfotoaward 2011, een fotowedstrijd speciaal voor bruidsfotografen. Uit de 2000 inzendingen van vakfotografen uit Nederland, Belgie en Duitsland was mijn foto genomineerd. OMG ik was zooooo ontzettend blij dat ik uit al die goede fotografen een plekje had bemachtigd, ik kon wel janken (heb ik geloof ik ook gedaan hahaha). Gisteravond was het dan zover, de prijsuitreiking. Mijn vriendin was natuurlijk met me meegegaan en samen waren we een tikje “overdressed” kijkend naar de kleding van mijn medefotografen, maar ik voelde me op en top gala in m’n roze jurkje! Met een opkomst van 120 man (waarvan 60 genomineerd in 6 categorieën) was het een drukke maar leuke avond. Uiteindelijk ben ik 6e geworden in de competitie! En daar ben ik zo ontzettend trots op! Aansluitend was er een BBQ en tijdens het eten heb ik met een aantal genomineerde fotografen en critici kunnen spreken over de bruidsindustrie. Uit de cijfers blijkt dat (gelukkig) 80 procent van de bruidsparen die gaan trouwen kiezen voor een vakfotograaf! YEAH thats thé way to go! Hiermee kan ik doel 26 van mijn 101 in 1001 lijst af kruizen. “Mee doen aan een fotowedstrijd (en hopelijk ook winnen)” Winnen is me dit jaar niet gelukt maar ik heb een afspraak gemaakt met Sara (collega fotograaf) afgesproken dat wij volgend jaar gaan winnen!

Hieronder dan nog een fotootje van mijn eervolle vermelding!
It’s not a really pretty picture of me… but hey, I was so exited! can you blame me?…..