Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Bruiloften + Nanina & Maurice

Vlak voor het grote moment zijn we voor de fotoreportage naar het strand van IJmuiden gereden. Een winterse strand ervaring in een bruidsjurk met een stevige noordoostenwind en maar 4 graden op de thermometer. Maurice was een echte heer, op het strand hield hij haar tussendoor liefdevol warm.
Afgelopen vrijdag gaven ze elkaar eindelijk het ja woord in een prachtige thee schenkerij in Velsen noord. Nanina was merkbaar op van de zenuwen en zat nog na te bibberen op de prachtige rode fauteuil tussen alle mensen die speciaal voor hun aanwezig waren. Nanina en Maurice zijn niet het type mensen die vaak op de voorgrond treden en het was duidelijk een overweldigend moment om een keer in de spotlight te staan.  Na de huwelijksvoltrekking kwam er dan ook een grote glimlach op hun gezicht, ze waren getrouwd en konden gaan genieten van hun geweldige huwelijksreis in de Malediven. Een stuk aangenamere temperaturen op een wit zandstrand is toch net even iets anders dan het vertrouwde strand van IJmuiden in Maart.

De dag begon met het klaar maken van de bruid,  het is altijd ontzettend leuk om bij dit moment aanwezig te zijn. Het zijn toch hele bijzondere momenten en details van je bruiloft.

Nanina heeft een “blond” verzameling en deze kopjes konden natuurlijk niet ontbreken.

Het ophalen was ook heel emotioneel, achter de camera is het soms best lastig om m’n eigen emoties onder controle te houden moet ik eerlijk bekennen.

Gelukkig kun je aan de foto’s niet zien hoe koud het eigenlijk was!

Dit is toch 1 van mijn favorieten uit deze serie.

Een aantal maanden voor hun bruiloft hebben we nog een verlovingssessie gedaan, benieuwd naar deze foto’s? klik hier om naar deze blog te gaan

Nanina & Maurice

Ontzettend bedankt dat wij (ik en assistente Imke) op jullie bruiloft aanwezig mochten zijn!