Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Bruidsreportage + Upik & Richard + Almere

Upik en Richard zagen een tijdje geleden een artikel over mij in de plaatselijke krant, en na wat heen en weer gemaild te hebben kwamen we er achter dat we eigenlijk heeeeel dichtbij elkaar wonen.
Een kennismaking was zo geregeld en toen ik bij hun thuis kwam kon ik gelijk kennis maken met hun twee zoontjes Adam en Thymo. Twee duiveltjes die lekker samen aan het ravotten waren. Hun bruiloft viel op een vrijdag en hoewel de dagen voor hun bruiloft niet echt lekker waren was het was een prachtige dag met veel zon en temperaturen van rond de 25 graden. De dag begon bij Upik en Richard thuis, Richard was weggestuurd om de trouwauto (een prachtige Rolls Royce) op te halen terwijl Upik in de haar en make-up zat. Voor dat ze elkaar het ja-woord zouden geven gingen we eerst nog wat foto’s maken in de omgeving.

Upik, je bent prachtig!

Upik haar bruidskapsel was gedaan door  Fashion Hairstylist Lonneke van Dijk
Visagie werd verzorgd door Ursula Hartung

De ceremonie werd voltrokken op het gemeentehuis van Almere.

Kleine dondersteen Thymo vond de Rolls Royce Silver Cloud die zijn vader heeft  geregeld bij de firma bruidophalen helemaal geweldig!

Het diner en feest was in Partycentrum de Spotlight

Upik & Richard, bedankt voor de ontzettende leuke en gezellige dag!