Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Groepsfoto + familie Koningstein Lelystad

Elisabeth belde mij op met de vraag of ik een foto kon maken van haar lieve familie, haar oma zat in een rolstoel en ze waren niet mobiel genoeg om helemaal naar een studio te reizen. Of ik ook een familiefoto aan huis kon maken. Elisabeth woont met haar man en twee dochtertjes in een mooi stukje van Lelystad. Het huis waar in ze wonen delen ze samen met haar ouders en haar oma. Toen ik bij hun binnenkwam was ik gelijk getuige van een hele hechte familieband.  Ik heb er ontzettend veel bewondering voor dat zij met de hele familie in 1 huis wonen. Ik zou het persoonlijk niet meer kunnen.  Ik heb tot mijn 21ste thuis gewoond en dat vond ik  meer als genoeg. Chaotisch als ik ben zou ik helemaal gek worden bij het idee dat ik voor altijd weer in mijn ouderlijk huis zou moeten wonen.  Op ten duur ga je denk ik toch het leven op jezelf missen. Wat ik niet mis aan het “opjezelf” wonen is dat ik mezelf elke keer weer moeten verantwoorden als ik het huis uit ga, mijn moeder die mij constant vraagt om mijn spullen op te ruimen, mijn broertje waarmee je bijna geen serieus gesprek kan beginnen omdat hij overal een geintje of een grapje inziet, mijn vader die zich vooral zorgen maakt over de economie en dat continu aan zijn overige huisgenoten zal moeten melden. Begrijp me niet verkeerd, mijn familie zijn stuk voor stuk schatten, meegaand, lief, gezellig en zorgzaam. En voor een weekje zou ik  heus wel weer in de beschermende armen van mijn ouders willen leven, maar om nou de rest van mijn leven weer bij mijn ouders in te trekken? Ik heb er respect voor,  ik denk dat mijn familie uiteindelijk gillend gek van mij zou worden haha!  Eigenlijk was dit alweer iets teveel informatie over mijn eigen familie. Ik hoop dat ze het me niet kwalijk nemen *gniffel*

Hieronder dan de familiefoto’s die ik voor de familie Koningstein heb gemaakt.

De oudste van de twee kids moest uiteindelijk omgekocht worden met chipjes om mee te kunnen werken haha hilarisch toch?

Aan opa’s hand….

Fijne zondag!