Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Verloving + Nanina & Maurice

Nanina & Maurice zijn allebei verstokte voetballiefhebbers. Ze kennen elkaar nu ongeveer 3 tot 4 jaar en hebben elkaar ontmoet in een klein cafeetje waar ze met wat vrienden een voetbalwedstrijd van hun favoriete club “ajax” aan het kijken waren. Voor hun verlovingssessie hadden we goed weer besteld, jammer genoeg regende het vrijwel de hele dag en was de zon ver te zoeken. Gelukkig hadden we tussen de buien door een droog moment gevonden om even op pad te gaan en ondanks de kkkkkou heb ik ze geen moment horen klagen. Misschien dat ze daarom ook in de winter gaan trouwen in de bossen van Velserbeek (of was het toch een parkje, in de bossen klinkt wel mooi dus ik hou het op ‘de bossen’) Nanina is niet bang voor een beetje gekkigheid en Maurice is haar lieve stille bewonderaar, samen zijn ze echt een leuk stel en vullen ze elkaar goed aan! Ik kan niet wachten om hun bruiloft in Maart te fotograferen!


Maurice had een prachtige subtiele ring voor zijn verloofde uitgekozen, zo lief!

Ik kan niet wachten om hun bruiloft in Maart te fotograferen!