Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

My life + Oud & Nieuw

Het was Aimee haar eerste keer dat ze oud & nieuw echt bewust mee maakte. Suus en ik vierden het daarom dit jaar niet zo uitgebreid als de afgelopen jaren maar wilden deze jaarwisseling met ons kleine nichtje vieren.  Suus ging overdag samen met haar zus oliebollen en appelflappen maken terwijl ik thuis met Levi nog druk bezig was met bewerken en de administratie *boring I know…..* Onze jaarwisseling naar 2011 stond in het teken van spelletjes spelen, zelfgemaakte pizza’s en “ik hou van Holland”.  Vlak voor 12 uur werd Aimee wakker gemaakt en om 12 uur was het toosten met champagne. Ik houd absoluut niet van champagne, ik ben een echt zoetkauwer en champagne vind ik veel te bitter maar gelukkig was er Jip & Janneke champagne voor Aimee.  Ik snap trouwens niet waarom ze zeggen dat het crisis is in Nederland, ik heb er werkelijk niks van gemerkt. Wij hadden zelf geen vuurwerk en Nick had slechts een bescheiden beetje vuurwerk maar in de wijk ging er echt voor duizenden euro’s de lucht in! Het was wel heel mooi om te zien. Het was ook Levi’s eerste Nieuwjaarswisseling en omdat ze niet binnen kon blijven terwijl wij vuurwerk gingen kijken, heb ik haar vrijwel de hele tijd vastgehad. Levi heeft nog weleens de neiging om dan dingen stuk te bijten, en dan bedoel ik niet alleen de kleine dingetjes  zoals kaarsen en kussens maar ze bijt gewoon hele stukken uit muren! “Thank god” voor de aansprakelijkheidsverzekering!  We konden niet anders dan haar mee te nemen naar buiten.  Dus ik heb helaas geen foto’s kunnen maken van het mooie vuurwerk dit jaar.  Aimee vond het vuurwerk ook wel een beetje eng en nam dit excuus aan om tot ergernis van haar moeder tot half 4 wakker te blijven!

Samen pizza(tjes) maken!

Op 1 of andere manier is Aimee gek op apen en spelletjes en het liefst gecombineerd! De bedoeling van het spelletje was zo weinig mogelijk apen te verzamelen maar voor aimee was dit precies omgekeerd, hoe meer apen des te beter!

Nick had van z’n ouders voor kerst een enorme lichtgevende ijsbeer gekregen voor onder de boom.

Kleine videograaf.

Ze kan alleen wel slecht tegen haar verlies.

Nog even een “sweet” momentje.

Een heel gezond en gelukkig nieuwjaar gewenst!