Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Straatstijl Benita + Joelle + Nina

Het leuke van de home made films die je uit je kindertijd hebt meegekregen is dat je tientallen jaren later, elke keer weer opnieuw je ouders kunt uitlachen over hoe ze hun haar vroeger droegen en wat voor belachelijke kleding ze wel niet hadden! En steevast zeggen ze op hun beurt, die grote brillen waren toen de tijd heeeeeelemaal in de mode.

Gister kwam mijn moeder met een stapel video’s aanzetten van toen ik een jaar of 8 was, die ik zelf nog nooit had gezien. Ik zie mezelf op de grond zitten in een zelf gemaakte roze jurkje met een reuzestrik op mijn hoofd druk spelend met mijn ballerina Barbie. Als ik mezelf terug zie als 8 jarig meisje dan kan ik niks anders denken dan, aaaah wat schattig ik kan tenslotte niet zelf weten wat in de mode is ja of nee. Maar kijk ik naar mijn moeder dan zie ik een lange vrouw met een vreemd kapsel en een rare wijde broek aan met daarboven een (tot mijn verbazing) hip gebreid vest aan. Huh? Ik spoel nog eens terug en kijk daarna verwonderd in mijn eigen kledingkast. En ik zie vrijwel hetzelfde gebreide vest liggen die ik net 2 dagen geleden nieuw heb gekocht! Het woord ‘vest’ mag dan misschien saai klinken, maar de knitwear komt dus weer helemaal terug. Deze winter heb ik al veel grove breisels, Noorse vesten en lange truien gezien. Dus ik naar de winkel om voor veelste veel geld een mooi Noors vest te kopen.

Misschien moet ik mijn kleding toch wat langer bewaren, wie weet heb ik over 15 jaar wel weer wat aan mijn vest!

Benita, Joelle en Nina bedankt voor jullie hulp!

Benita – Vest van Bleep  € 29,95

Joelle – Kabel vest van Mango € 50,-

Nina – Noors vest van Vero Moda € 49,95