Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Nieuws + ik sta in de krant!

Even een kort bericht over wat er is gebeurd, ik sta in de krant! In de Almere Vandaag wel te verstaan, die van gisteren, met mijn genomineerde foto. Gisteren is hetzelfde bericht ook al op hun website geplaatst en ik kwam er pas gisteravond achter! Een beetje vreemd is dat ik nou juist gisteren geen Almere Vandaag in de brievenbus heb ontvangen. Dinsdag stond de redactie van de krant op mijn voicemail met het verzoek voor een interview en gister stond het dus al in de krant! Hopelijk levert het iets op en gaan nog meer mensen stemmen op mijn foto. Fingers crossed!

klik hier voor het interview op hun website

Almere Vandaag 20-01-2011 pagina 7