Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

My life + Sinterklaas Jay

Sinterklaas is ECHT het leukste feest voor kinderen. Zelf heb ik het jarenlang gevierd met mijn ouders en neefje en elke keer weer heb ik optimaal genoten.
In de December maand hangt er een andere sfeer in huis en kinderen pikken het toch ook wel op. Jay is bijna 2 jaar en heeft nu echt door dat sinterklaas er is, hij zingt zelfs (halve) liedjes mee…
Wij vierde sinterklaas dit jaar 2 daagjes eerder dan de rest van Nederland, maar dat maakt voor een kind niks uit, zijn er cadeautjes dan mag sinterklaas zelfs in de zomer komen.
Jay was helemaal hieper de pieper en hij had dondersgoed door dat er iets stond te gebeuren, dat maakt het zo leuk om te fotograferen!

Voor de fotografen onder ons, de foto’s zijn gemaakt zonder flits en de ISO moest ik opschroeven tussen de 6400 en 12800, dat maakt het natuurlijk lekker korrelig maar wel veel sfeervoller!

Kiekeboe! Ik geloof dat mijn moeder dit niet waardeert…(ze staat altijd erg charmant, pratend op de foto)  mam als je dit leest sorry maar ZE ZIJN TE LEUK
om achter te houden.!

Een paar dagen voor Sinterklaas had Jay zijn hoofd gestoten tegen een ijzeren paal in het kinderdag verblijf (erg verantwoordelijk) en nu heeft hij een flinke
jaap op z’n voorhoofd!

Ook handsfree bellen net als papa! (en voor de oplettende onder ons, Jay heeft een net nieuw besteld visitekaartje van mij in z’n handen!)

“Daar wordt aan de deur geklopt
hard geklopt, zacht geklopt.
Daar wordt aan de deur geklopt,
wie zal dat zijn…..”


Het papier scheuren blijft toch wel het allerleukste op die leeftijd!


Nog voor dat ‘oma’ een foto kon maken, was ik toch interessanter!

Met zoveel muzikaal talent in de familie mag een mini gitaar niet ontbreken.

Stay Tuned voor meer Sinterklaas festiviteiten

want ja, ik heb nog een nichtje en sinterklaas heeft haar natuurlijk niet overgeslagen dit jaar!

————————————–

Liefs
Jonneke Vos