Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

My life + Sinterklaas Aimee

Aimee is nu 3 en een half jaar en had het al weken voordat de goedheiligman op bezoek zou komen over de zwarte pieten, cadeautjes en dat het heel belangrijk was dat het paard van Sinterklaas wel een wortel van haar zou krijgen.
Het Sinterklaas journaal werd met veel aandacht bekeken, haar schoentje gezet en er werden tekeningen voor Sinterklaas gemaakt.
Persoonlijk vind ik het geweldig hoe een kind zich zo kan verheugen op een man met een baard die leuke cadeautjes komt brengen en het hart van een 3 ½ jaar oud meisje weet te veroveren. Aimee was al wel op de hoogte dat Sinterklaas ook haar huis niet over zou slaan en was al liedjes aan het zingen en aan het dansen in de kamer. TOT het moment dat de lieve goede Sint bij ons binnen kwam, toen viel ze helemaal stil… GEWELDIG!!!

Voordat Sinterklaas binnen kwam was ze nog druk bezig met het vertellen over sinterklaas en kon ze nog lekker glimlachen, maar toen hij binnen kwam was ze ineens haar tong verloren!

Sinterklaas moest toch wel even kijken of ze wel een tong had!

Ik en Suus waren druk bezig met filmen en fotograferen, mede zodat wij niet de ‘sjaak’ zouden zijn en bij Sinterklaas op schoot zouden moeten…  vroeger voelde ik me al ongemakkelijk om op zo’n warme schoot van een onbekende te gaan zitten en dat is met de jaren niet anders geworden hahaha… De andere ontsprongen de dans helaas niet…

Toen Sinterklaas weg was en een grote zak met cadeautjes achterliet kwam er gelijk weer een lach tevoorschijn.

Zomaar een foto van Bella, de kitten van Aimee. Wat een schatje toch?

1 van mijn favorieten!

Uiteindelijk een kledingswitch uit de verkleedkist van Piet naar Prinses en gelijk lekker spelen met haar nieuwe baby born + bijhorend badje. Babyborn had een nieuwe functie (mijn babyborn kon vroeger alleen huilen en plassen, de moderne babyborn kan zelfs een ijsje eten en knoeien!)

Van de Sinterklaastaart snoepen (+ alle pepernoten en lekkernijen) was voor Aimee geen probleem.

Stiekem verheug ik me toch wel altijd op Sinterklaas en ben ook degene die het hardst meezingt met de liedjes en ze ook allemaal vanaf het begin tot einde mee kan zingen …. *Blush* Dan is het toch wel jammer dat het zo snel weer voorbij is en we weer moeten wachten tot volgend jaar.

1 ding is wel leuk, nu kunnen we de Kerstboom weer op zetten!