Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

My Life + Merry Christmas

Sinterklaas is net geweest en de kerstman komt al om het hoekje kijken. Om een beetje in de kerststemming te komen ben ik vanaf 6 december al bezig met Kerstfilms kijken  en kerstmuziek grijsdraaien.
Dit jaar vieren we kerst op kerstavond bij mijn vriendin en tweede kerstdag bij mijn ouders en aan de cadeautjes te zien word het weer geweldig. Dit jaar hebben we een inie-minie  kerstboompje opgezet op tafel, grootste reden daarvoor  is onze hond Levi. Een kerstboom op de grond zou het helaas niet langer overleven dan 1 avond.

Hele fijne feestdagen gewenst!