Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Lifestyle fotoreportage + Aimee

Aimee is 4 jaar en een lieve zorgzame en eigenwijze kleuter en nu al heel pienter voor haar leeftijd. Elk jaar heb ik het genoegen om een fotosessie voor haar mama te maken en elke keer zie ik haar op de foto veranderen in een nog grotere meid dan dat ze al is. Na de zomervakantie gaat ze eindelijk starten op de basisschool en vanaf dat moment zal ze zoooooo snel veranderen en nieuwe dingen leren!  Ik kan niet wachten om ook die tijd van haar leven vast te leggen! Nadat het de hele week geregend had en wij eigenlijk de moed op mooi weer al hadden opgegeven kwam er nog een avondje met een geweldig zonnetje onze kant op.  *The sun must be in love with this cute little girl, cause it kept shining on her!*  Aimee lieverd bedankt voor de leuke fotoreportage!

Wat hou ik toch van dit soort wolkenluchten! (is dat eigenlijk een woord? volgens mij verzin ik ze waar je bij staat!)

1 van mijn favorieten, ze lijkt wel aan het marcheren hahaha!

Net genomen op het moment dat er een aantal mensen met het syndroom van down langs kwamen rennen!

Wat is het toch heerlijk om een kind te vertellen dat haar jurk ECHT nat mag worden! 

 

Happy Tuesday!