Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Lifestyle + Familie de Boer

Waarschijnlijk ken je het nog wel van vroeger, een groepsfoto waarbij iedereen netjes naast elkaar moest staan de handjes mooi gevouwen moesten worden en iedereen heerlijk geforceerd moest lachen. Dat soort groepsfotootjes hebben mij nooit echt getrokken, van mij mag het lekker los en vrolijk en dan krijg je ontzettende leuke en grappige foto’s. Vooral Ruben en Janneke waren de echte grappenmakers, lekker gek doen met iedereen en absoluut geen gene voor de camera! Heerlijk!

Echte broer en zus liefde!

Janneke was ontzettend schattig, ze speelde het perfecte modelletje voor me!

Ruben daar en tegen was een echte gevechtsmachine, wat ontzettend grappig was!

Bedankt voor de leuke shoot!