Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Bruiloft L+J Kasteel Hoge Vuursche Baarn

De bruiloft van Lizzy en Joey vond plaats op Kasteel Hoge Vuursche in Baarn en wat hadden ze een prachtige dag en zagen ze er sprankelend uit. Zelfs hun kat Garfield was voor de gelegenheid aangekleed in een trouwpak voor katten. Garfield was er klaar voor en zijn baasjes natuurlijk ook. De bruidsreportage hebben we gefotografeerd in de kasteeltuin want eerlijk is eerlijk deze trouwlocatie heeft genoeg moois te bieden om er de hele dag van te genieten. Voordat de gasten hun zouden zien zijn we nog even naar boven gegaan en hebben in de hotelkamer nog snel een foto geschoten met de bruid en de bruidegom op zijn sokken. Geweldig!