Bekijk hier Mijn nieuwste BLOG met fotogreportages

 

Benieuwd naar meer van mijn werk? Mijn nieuwste blogpagina's over mijn bruidsreportages, lifestylefoto's, persoonlijke verhalen en nog veel meer kunnen jullie hier vinden.

 

Gaan jullie binnenkort trouwen en zijn jullie benieuwd naar mijn beschikbaarheid?

 

 

 

Bruidsreportage Ties + Lisette – Brabant Flevoland

6 weken voor de bruiloft kreeg ik een bijzonder mailtje van Ties en Lisette waar ik gelijk heel enthousiast van werd. Ze waren op zoek naar een fotograaf die een gedeelte van de bruiloft in Brabant kon vast leggen en die vervolgens de bijzondere feestlocatie zou fotograferen in Flevoland. Na een gezellig gesprek met Lisette werd het definitief bevestigd, en 6 weken later was het zover.

De dag begon bij het huis van Lisette en Ties in Rijen, 2 bijzonder leuke mensen met een voorliefde voor dieren, lekker lezen en avontuurlijke speurtochten. Het huis stond nog een beetje in de steigers omdat ze recentelijk waren verhuist.

De ceremonie vond plaats in de steenfabriek van Gilze wat vlakbij Rijen in Brabant ligt, deze voormalige fabriek vormde het decor van hun mooie intieme bruiloft. Het zonnetje liet zich zelfs nog even zien om te zorgen voor prachtig licht dat tijdens de ceremonie door de glazen wand scheen.

Na de ceremonie reed de complete bruidstoet  naar het ouderlijk huis van Ties, waar een heerlijke lunch op ons stond te wachten. Ties zijn ouders hebben een oude boerderij met koeien voor de deur en geitjes in de tuin. Wat natuurlijk ontzettend leuk is om te fotograferen. Ik kon me helemaal uitleven. Als verassing voor Ties en Lisette had de familie zelf speciale welkoms borden geschilderd in de vorm van rode indianententjes. (zo ontzettend leuk!)

Terwijl de familie alvast naar Flevoland ging rijden stopten wij nog even het bos in om een paar mooie foto’s te maken in de omgeving van hun huis.

Ties en Lisette hadden wel een heel bijzondere manier bedacht om hun bruiloft nog persoonlijker te vieren met de familie en vrienden. Daarop besloten ze om er een bruidsweekend van te maken en hadden ze alle daggasten uitgenodigd om het weekend met hun te vieren op het onbewoonde eiland de Kluut in het veluwemeer bij Biddinghuizen onder het genot van een mediterrane bbq, marshmallows voor het kampvuur en slapen in wigwams. Terwijl we richting de polder reden kwamen er steeds meer regenwolken onze kant op en toen het eenmaal tijd was om de overtocht met hun huwelijksbootje te maken kwam het met bakken naar beneden. Een eigenaar van een boot die daar in de haven lag was zo lief om ons onderdak te bieden in een grote overdekte boot terwijl we moesten wachten tot het weer een beetje op klaarde om toch letterlijk in het huwelijksbootje te stappen. Gewapend met paraplu’s en een kapitein in regen kleding was het toch gelukt om de overtocht te maken over het woeste water naar het onbewoonde eiland waar alle gasten met spanning aan de oever stonden te wachten.

Lisette was zo lief om nog een aantal details van hun bruiloft toe te mailen.

 • Onze trouwringen zijn van Wim Meeussen in Antwerpen (zo heet ook de winkel, ze verkopen alleen eigen ontwerpen van Wim): http://www.wimmeeussen.be/
 • Mijn trouwjurk komt van Angelique Bruidsmode in Breda: http://www.angelique-bruidsmode.nl/ Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet uit mijn hoofd weet welk merk Ik heb er gewoon 1 uitgezocht die ik leuk vond in het outlet-gedeelte van de winkel en nooit naar het merk gekeken!
 • De stola heb ik laten maken door ontwerper Olga Buise van L’ago B in Breda: http://www.lagob.nl/, een hele leuke winkel
 • Schoenen zijn van het merk Think! : http://www.thinkshoes.com/nl
 • Ketting: http://www.annegericke.de/
 • Kapper (ook van Ties) was Marcel en de Visagist Kristel, allebei van Rutten Kappers in Tilburg: http://www.ruttenkappers.nl/intro/
 • Het boeket en de corsage op het allerlaatste moment (vandaar de ongebruikelijke bloemenkeus van ‘Uienbollen’ en Zeeuwse Knoopjes. Er was niets anders dat de goede kleur had op de bloemenveiling de dag ervoor :-)) gemaakt door een heel flexibele eigenaresse van Bloemsierkunst Erica in Oosterhout: http://www.bloemsierkunsterica.nl/bloemist/
 • Het pak van Ties is van de Bijenkorf. Overhemd en stropdas van de Society Shop. Schoenen van Floris van Bommel.
 • Het huweljiksbootje was een kado en dus verrassing van de ceremoniemeesters. Ik geloof dat ze die gehuurd hebben bij:http://www.nautix.nl/nl/
 • Het internetadres van het Tipi-eiland is: http://www.campspirit.nl/home/ (je kunt er ook overnachten in een tipi of yurt zonder het hele eiland af te huren)
 • De BBQ op vrijdagavond was van: http://www.deculinairegroenteman.nl/


Ties en Lisette, wat een prachtige bruiloft hebben jullie gehad, bedankt voor het vertrouwen in mij en ik wens jullie het allerbeste toe in de toekomst!

Jonneke Vos Fotografie

www.jonnekevos.com