WIE BEN IK?

Mijn boeken hebben ezelsoren en aantekeningen om later nog eens terug te lezen en in mijn vrije tijd ga ik graag uitwaaien op het strand. Wanneer ik niet fotografeer, reis ik graag. Maar het liefst combineer ik beide en ga ik graag mee waarheen jullie me willen brengen. Friesland of Rome, ik ben avontuurlijk en zie de schoonheid in omgevingen die vreemd voor me zijn.

Wie ben ik nog meer?

  • Ik hou van de geur van de lente
  • Mijn verzameling polaroids
  • De platenspeler staat bijna elke avond wel aan (Nina Simone, Perry Como, Earl Hines etc..)  
  • Je kan me wakker maken voor Ben & Jerry’s chocolate fudge icecream *goddelijk*
  • Ik ben kattenmoeder van Mr. Snoozzz en Rex
  • Verloofd met de liefste van de wereld
  • Dankbaar voor de mensen van wie ik hun leven mag documenteren.

Mijn kijk op fotografie

Het fotograferen van emoties en spontane momenten vanuit een verhalend en enigszins artistiek oogpunt is mijn ultieme doel in mijn fotografie. Ik verzamel waardevolle beelden die samen een verhaal vertellen van oprechte tastbare
herinneringen die jullie tijdens gelukkige en liefdevolle
momenten hebben beleefd. Ik leg de liefde die jullie voor elkaar en jullie dierbaren hebben vast in beelden die zelfs als jullie samen oud en grijs zijn geworden voor altijd terug zullen voeren naar die fijne tijd.

Mijn insteek is simpel, ik fotografeer op een journalistieke manier en kom eigenlijk net als een gast op jullie bruiloft, het enige verschil tussen mij en de rest van jullie gasten is dat ik jullie verhaal vast leg op een mooie, artistieke en spontane manier die jullie dag weergeeft zoals hij echt was. Ik ben bevoorrecht dat ik kan doen waar ik het meest gelukkig van wordt, het fotograferen van bruiloften en andere hoogtepuntmomentjes in het leven en daar ben ik nog steeds heel dankbaar voor!

Liefs

Jonneke