Bruiloft L+J Kasteel Hoge Vuursche Baarn

De bruiloft van Lizzy en Joey vond plaats op Kasteel Hoge Vuursche in Baarn en wat hadden ze een prachtige dag en zagen ze er sprankelend uit. Zelfs hun kat Garfield was voor de gelegenheid aangekleed in een trouwpak voor katten. Garfield was er klaar voor en zijn baasjes natuurlijk ook. De bruidsreportage hebben we gefotografeerd in de kasteeltuin want eerlijk is eerlijk deze trouwlocatie heeft genoeg moois te bieden om er de hele dag van te genieten. Voordat de gasten hun zouden zien zijn we nog even naar boven gegaan en hebben in de hotelkamer nog snel een foto geschoten met de bruid en de bruidegom op zijn sokken. Geweldig!

+ - 1 comment

March 5, 2018 - 11:26

MitchelSmall - I have checked your page and i have found some duplicate content, that’s
why you don’t rank high in google, but there
is a tool that can help you to create 100% unique content,
search for: Boorfe’s tips unlimited content

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*