Persoonlijk – Welcome Bailey

Donderdag was het eindelijk zover na een maand wachten konden we Bailey onze labrador pup eindelijk ophalen bij de fokker. Ik weet niet waarom maar ik was ontzettend nerveus en had al een tijdje last van lichte nesteldrang. Ik ben niet echt mien poetskatoen van nature en schoonmaken en opruimen is niet aan mij besteed, maar van de week waren Suus en ik al druk bezig met alles “puppy proof” aan het maken voor de komst op onze kleine baby.  Nesteldrang noemde mijn schoonzusje het.  Bailey is nu al een paar daagjes bij ons en wat is het een schatje! Het is echt een luie donder en slaapt het meeste van de dag waarna hij ons vervolgens in de nacht wakker houdt. Dat is dan weer iets minder maar elke avond gaat het een stukje beter. Rex onze kat vind het ook allemaal wel goed geloof ik. Hij was tenslotte de druktemaker Levi gewend en vergeleken daarmee lijkt het alsof Bailey doornroosje is.  Nog even en ze slapen samen! Natuurlijk kon ik het niet laten om hem te fotograferen want voor dat je het weet zijn ze groot (eigenlijk net zoals met kinderen, twee keer knipperen en ze gaan studeren) Dus nu maar even  die kleine zoveel als mogelijk op de gevoelige plaat leggen nu hij nog zo klein is… met een paar weken is hij vast ontzettend gegroeid!

Het is echt nog een ukkie, 7 1/2 week oud!

Wat een muppet he!

Zaterdag zijn we gelijk met Bailey  naar puppy cursus bij Martin Gaus gegaan, je kan niet vroeg genoeg beginnen.
Het was allemaal wel heel indrukwekkend voor Bailey en daardoor heeft hij het merendeel van de les gewoon lekker gelegen tot hij aan de beurt was om te laten zien hoe schattig hij is.

Slapen is denk ik (op eten na) zijn favoriete bezigheid.

Jullie zijn natuurlijk allemaal welkom om op puppyvisite te komen!

(knuffeltjes en kauwstaafjes zijnnamens Bailey zeer welkom als je langskomt) 😉

Fijne Maandag allemaal!

no comments

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*