Persoonlijk + Doggies!

Afscheid nemen is het ergste wat er bestaat. Levi was bijna een jaar deel van ons kleine gezinnetje en nu hebben we een paar weken geleden afscheid moeten nemen van het energieke hondje dat ons leven compleet maakte. We zagen eigenlijk al vanaf pups af aan dat er iets niet goed zat met haar. Ze was erg onzeker en zenuwachtig en naar mate we haar langer hadden werd ze steeds feller naar andere honden. Na een aantal groepscursussen en prive lessen van een hondentrainer was het nog steeds niet goed en begon ze zelfs honden en onbekende mensen aan te vallen. Uiteindelijk hadden we 2 keuzes, haar in laten slapen of haar naar een boerderij te brengen. En die keus was snel gemaakt, zo’n lieve hond in laten slapen was voor mij onmogelijk! Want ze was altijd wel heel erg lief voor ONS geweest.
Nu hebben we haar bij een lieve vrouw gebracht op een grote boerderij waar ze alle vrijheid heeft om te rennen en gek te doen zonder dat ze een gevaar is voor anderen. Het brak mijn hart, om haar daar achter te laten, want ze was toch wel mijn kindje! Nu een paar weken later begint het toch weer te knagen,  we missen Levi met ons hele hart maar de leegte in huis zijn we gewoon niet meer gewend. Dus zijn we gaan zoeken naar een leuke fokker voor een labrador pup en kwamen we uit bij Hennie en Jan van de Jojamaco’s hof,  die begin februari een nestje van hun mooie zwarte labrador Dolly hebben gekregen. Dus wij gingen van de week op pad naar het zuiden van ons land om haar pups te bewonderen. 6 kleine dikke propjes van 3 weken oud en ongelooflijk schattig! Over 4 tot 5 weken is het zover, dan komt een mooie bruine labradorpup ons leven verrijken.

Welkom Bailey……

Was ik maar een hond….

Fijne dag allemaal!

+ - 3 comments

March 3, 2011 - 22:50

Eveline Vos - Lieve Jonne,
jullie hebben er alles aan gedaan om Levi toch bij jullie te kunnen houden.
Jullie wilden haar niet kwijt, maar hebben de zware beslissing moeten nemen in het belang van Levi.
En gelukkig heeft ze dan nu een thuis waar ze gewoon beter op haar plek is.

Maar wat een lieve kleine poepies zijn dit.
Niet te geloven dat dit zo groot gaat worden !
En wat een geweldig mooie foto’s , die kunnen zo in een reclame folder !!!!

March 4, 2011 - 11:58

P. Prins - Mooie foto’s, Jonneke. Ik moet echt beter gaan fotograferen. 😉

March 12, 2011 - 12:13

Henneke - was ik ook maar een hond……gaap 😉

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*