Nieuws + ik sta in de krant!

Even een kort bericht over wat er is gebeurd, ik sta in de krant! In de Almere Vandaag wel te verstaan, die van gisteren, met mijn genomineerde foto. Gisteren is hetzelfde bericht ook al op hun website geplaatst en ik kwam er pas gisteravond achter! Een beetje vreemd is dat ik nou juist gisteren geen Almere Vandaag in de brievenbus heb ontvangen. Dinsdag stond de redactie van de krant op mijn voicemail met het verzoek voor een interview en gister stond het dus al in de krant! Hopelijk levert het iets op en gaan nog meer mensen stemmen op mijn foto. Fingers crossed!

klik hier voor het interview op hun website

Almere Vandaag 20-01-2011 pagina 7

+ - 2 comments

January 21, 2011 - 18:02

Suzana - Ben trots op je moppie! Natuurlijk gaat heel almere op je foto stemmen en win je die award :p

June 1, 2018 - 08:06

Fensel - Had to construct a almost no expression for you to thanks just as before concerning the great ideas you’ve led the following.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*