My life + Sinterklaas Aimee

Aimee is nu 3 en een half jaar en had het al weken voordat de goedheiligman op bezoek zou komen over de zwarte pieten, cadeautjes en dat het heel belangrijk was dat het paard van Sinterklaas wel een wortel van haar zou krijgen.
Het Sinterklaas journaal werd met veel aandacht bekeken, haar schoentje gezet en er werden tekeningen voor Sinterklaas gemaakt.
Persoonlijk vind ik het geweldig hoe een kind zich zo kan verheugen op een man met een baard die leuke cadeautjes komt brengen en het hart van een 3 ½ jaar oud meisje weet te veroveren. Aimee was al wel op de hoogte dat Sinterklaas ook haar huis niet over zou slaan en was al liedjes aan het zingen en aan het dansen in de kamer. TOT het moment dat de lieve goede Sint bij ons binnen kwam, toen viel ze helemaal stil… GEWELDIG!!!

Voordat Sinterklaas binnen kwam was ze nog druk bezig met het vertellen over sinterklaas en kon ze nog lekker glimlachen, maar toen hij binnen kwam was ze ineens haar tong verloren!

Sinterklaas moest toch wel even kijken of ze wel een tong had!

Ik en Suus waren druk bezig met filmen en fotograferen, mede zodat wij niet de ‘sjaak’ zouden zijn en bij Sinterklaas op schoot zouden moeten…  vroeger voelde ik me al ongemakkelijk om op zo’n warme schoot van een onbekende te gaan zitten en dat is met de jaren niet anders geworden hahaha… De andere ontsprongen de dans helaas niet…

Toen Sinterklaas weg was en een grote zak met cadeautjes achterliet kwam er gelijk weer een lach tevoorschijn.

Zomaar een foto van Bella, de kitten van Aimee. Wat een schatje toch?

1 van mijn favorieten!

Uiteindelijk een kledingswitch uit de verkleedkist van Piet naar Prinses en gelijk lekker spelen met haar nieuwe baby born + bijhorend badje. Babyborn had een nieuwe functie (mijn babyborn kon vroeger alleen huilen en plassen, de moderne babyborn kan zelfs een ijsje eten en knoeien!)

Van de Sinterklaastaart snoepen (+ alle pepernoten en lekkernijen) was voor Aimee geen probleem.

Stiekem verheug ik me toch wel altijd op Sinterklaas en ben ook degene die het hardst meezingt met de liedjes en ze ook allemaal vanaf het begin tot einde mee kan zingen …. *Blush* Dan is het toch wel jammer dat het zo snel weer voorbij is en we weer moeten wachten tot volgend jaar.

1 ding is wel leuk, nu kunnen we de Kerstboom weer op zetten!

+ - 11 comments

December 17, 2010 - 12:38

Suzana - Je mag gerust zeggen dat jij de ENIGE bent die alle sinterklaas liedjes mee kan zingen haha.. prachtige foto’s schatje…

December 17, 2010 - 14:01

Irmina - Hi lief Schoonzusje!
Je fotos zijn, zoals altijd eigenlijk, prachtig! Echt helemaal geweldig! Ontzettend bedankt, na zo een mooie en leuke Sintviering zijn deze fotos de perfecte herinnering! Liefs!

December 21, 2010 - 22:25

web promotion site - Echt informatieve blog post hier mijn vriend. Ik wilde alleen maar commentaar te leveren en houden van de kwaliteit van het werk zeggen. Ik heb bookmarked uw blog zo nu en ik kom terug om in de toekomst meer mijn vriend te lezen! Ook goed gekozen kleuren op het thema het goed gaat met de blog in mijn bescheiden mening:)

January 1, 2011 - 05:14

Emma Watson - Keep posting stuff like this i really like it

January 4, 2011 - 18:11

Life Plus - One of the finest websites I have come across for details within this particular market. Ill be coming back constantly for brand-new posts.

January 7, 2011 - 08:48

Computer Tech - I should agree the fact that your current web site material is quite great. It is not very easy to sustain such top notch in the blog site. Carry on the good work.

January 17, 2011 - 08:15

Rosemarie Robinson - You completed a few fine points there. I did a search on the topic and found the majority of folks will agree with your blog.

January 18, 2011 - 11:01

Stefanie Bearden - Awsome info and straight to the point. I don’t know if this is truly the best place to ask but do you people have any ideea where to employ some professional writers? Thanks in advance 🙂

February 1, 2011 - 11:16

Spotnet - Ik heb http://www.jonnekevos.com gevonden via Google. Goed gemaakt! Ik hoop wil ook zo een site te maken.
Waarmee heb je dit gemaakt?

Groetjes,
Henny uit Purmerend

March 2, 2011 - 14:19

Dimplex PLX3000TX 39 39 PLX Range 39 39 3 0kW 86cm Panel Heater - very good put up, i definitely love this website, carry on it

March 2, 2011 - 16:09

Personalised Christmas Tree Stocking - You need to participate in a contest for among the finest blogs on the web. I’ll recommend this website!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*